Duurzaamheid

WE LOOOOOOOVE PLANTS

Maar we willen niet dat de aarde verwelkt. Daarom maken wij duurzame arrangementen. Succulenten hebben van nature al duurzame karaktereigenschappen, maar wij voegen daar graag nog meer waarde aan toe. Zo ziet er ook nog leuk uit.

Cool

Conscious

Creative

Wat klanten aantrekt en behoudt

Trendy en innovatief

We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en omarmen graag nieuwe ideeën. Met interactieve content betrekken en informeren we consumenten op een frisse manier.

Relaxed en toegankelijk

We houden onze communicatie open en toegankelijk. Met een sterke aanwezigheid op sociale media en gebruiksvriendelijke B2B-informatie en beeldmateriaal maken we het gemakkelijk voor klanten om met ons in contact te komen.

Wat impact maakt en betekenis geeft

Bewust en verantwoordelijk

We zijn ons bewust van de impact van onze acties, zowel op de gemeenschap als op het milieu. We streven naar duurzaamheid en ethisch handelen. Een cultuur van continue verbetering en innovatie door feedback van klanten en andere belanghebbenden te integreren.

Design for Disassembly (D4D)

We streven niet alleen naar slimme oplossingen voor het samenstellen van productvarianten uit een beperkt aantal onderdelen of modules, maar denken ook vooruit over de latere stadia zoals retournering, demontage, hergebruik en recycling. Lees hieronder meer over D4D.

Wat vernieuwend is en waarde creëert

Innovatief en out-of-the-box

We staan bekend om het vermogen om creatieve oplossingen te bedenken en originele plant creaties te ontwikkelen. We durven te experimenteren en nieuwe dingen uit te proberen. Daarnaast reageren we snel op markttrends en veranderende klantbehoeften met flexibele productielijnen en aanbod.

Artistiek en esthetisch bewust

Een sterk gevoel voor design en esthetiek, wat zich kan vertalen in visueel aantrekkelijke en doordachte projecten.

Design for Disassembly (D4D)

Design for Disassembly (D4D) richt zich op het creëren van producten die gemakkelijk uit elkaar gehaald kunnen worden aan het einde van hun levensduur. Dit maakt recycling, hergebruik en milieuvriendelijke verwerking eenvoudiger en efficiënter. Onze concepten dragen bij aan duurzaamheid en verminderen afval, wat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook betekenis toevoegt aan onze producten door bewuste ontwerpkeuzes.

 

Concreet betekent dit:

  • Bij alle ROOTLESS concepten gebruiken we alleen de sierwaarde en recycleren we de potgrond én plastic pot.
  • ROOTLESS kan na verloop van tijd opnieuw gepoot worden. Ga voor meer informatie naar rootlesssucculent.nl
  • De potten kunnen opnieuw worden gebruikt voor nieuwe planten.
  • De waxinelichthouder én windlicht eieren kunnen na de plant hergebruikt worden.