NGratis bezorgen vanaf 50,-
NBinnen 4/5 dagen werkdagen genieten
NSpecialist in vetplant
NLeveren vers van de kweker

Ons verhaal

Ons verhaal

Cool Conscious Creative

Gewoon durven. Doen. Aanpakken. Noem het typisch Nederlands, noem het eigenwijs. Aloe Demi® is hét merk voor unieke plant woonaccessoires. Altijd on trend en vernieuwend, maar wel met een eigen herkenbare stijl. De collectie wordt ontwikkeld door ons Cool, Conscious en Creative team. Het is een jong bedrijf, opgericht door Demi Ammerlaan. Creatief met prachtige succulenten; zo ontstaan de concepten van Aloe Demi®.

Met onze ontwerpen spelen we in op de veranderende markt. De consument is bewuster dan ooit, heeft zijn eigen stijl en voorkeur. En dat biedt nieuwe kansen voor succulenten!”, aldus Demi.

Door direct van de kweker te leveren kan Aloe Demi® kwaliteit en versheid van haar planten garanderen.

Enjoy the journey & live rootless 

 

Floriday

 

Floriday is de plek waar jij als klant ons aanbod kunt vinden. In de online catalogus vind je het totaalassortiment van onze merken en verrassen we je regelmatig met passend keramiek. Onze producten zijn altijd voorzien van een label, sticker of etiket. De consument kan hierdoor het merk in de schappen herkennen.

Om de catalogus te kunnen bekijken is het van belang dat je een account hebt bij Floriday.

 

 B2B & webshop

 

Onze doelgroepen zijn Concept stores, de meubelbranche, Bloemdesigners, Tuincentra, Giftshops en Relatiegeschenken. Maar ook via een tussenschakel zoals exporteurs en retailers bereikt de collectie van Aloe Demi de juiste consument. Dit doen we met een creatieve blik op de toekomst. Onze planten komen direct uit de kwekerij én zijn duurzaam geteeld.

 

Consumentensite

 

ROOTLESS is nieuw in de markt! Vernieuwend en inspirerend. Dat kan vragen oproepen door de gehele keten heen én bij de consument.

Voor meer achtergrondinformatie, verzorgingstips, inspiratie en sfeer: Ga naar www.rootlesssucculent.nl .

 

Wist je dat?

Het bedrijf Aloe Demi® is vernoemd naar een kwekersrecht soort. De variant ‘Aloe rauhii demi’ heeft een bont bladpatroon in de kleuren groen en geel.

Ons levensmotto 

Familiebedrijf OVATA SuPure® succulents. Modern en geautomatiseerd glastuinbouwbedrijf, gespecialiseerd in het produceren van succulenten. OVATA is MPS+ en Planet Proof gecertificeerd.

ROOTLESS won de derde prijs bij de Glazen Tulp 2021. Een prijs voor de beste marktintroductie voor bloemen en planten.

Gebruik van hashtags op social media.

Promotioneel materiaal, zoals posters en displays, vervullen een cruciale rol bij het bevorderen van verkoop, het verstrekken van informatie en het ondersteunen van marketinginspanningen. Het stelt je in staat om onze prachtige ROOTLESS letterlijk in de spotlights te zetten. We zijn in staat om promotioneel materiaal op maat te ontwikkelen, inclusief een specifiek sfeervol ontwerp en het logo van de klant.

Laat je inspireren door #AloeDemi

Deel jouw aanwinsten! Gebruik #AloeDemi op Instagram of deel foto’s via de mail. En wie weet zie jij jouw foto binnenkort terug op onze samengestelde Insta feed. Aloe Demi loves to see you satisfied!

Close-up van onze love box!

#rootless #AloeDemi
...

🌿💕 Happy Valentijnsdag! 💕🌿 Op zoek naar een uniek en betekenisvol cadeau voor je geliefde? Vergeet de traditionele dozen chocolaatjes; Verras dit jaar een je liefde met deze love box met ROOTLESS! 🎁🎁

#aloedemi #rootless #valentijn
...

🌿💖 Geen wortels nodig als je omringd bent door liefde! #rootless 💖🌿

#aloedemi #valentijn
...

Fri-Yay With ROOTLESS 💐🪴

#rootless #aloedemi
...

Het betonnen plateau brengt een warme ambiance in elke keuken, woonkamer of op elke (tuin)tafel. In combinatie met een vetplant vormt het een prachtige eyecatcher. Wanneer het waxinelichtje brandt, draagt het bij aan een gezellige sfeer in huis of in de tuin.

#trulysucculent🌵 #aloeDemi #SfeervolInterieur #BetonnenBlikvanger #GezelligheidThuis #WaxinelichtjesDecor #TuinAmbiance
...

De TRULY meles pot is een nieuw artikel bij ons assortiment. Voor als het eens wat robuuster/minder traditioneel mag zijn. De binnenkant van de pot is gecoat, waardoor hij waterdicht is. De plant heeft voldoende ruimte om goed te groeien.

#trulysucculent🌵 #aloedemi #crassula #truly #aloe
...

Natuurlijke kleurschakeringen! Het ROOTLESS arrangement is een viering van natuurlijke pracht. 🎉🪴

#rootless #rootlesssucculent #AloeDemi #SucculentLovers
...

"Onze ontwerpen zijn afgestemd op de evoluerende markt. De consument is nu meer dan ooit bewust van zijn eigen stijl en voorkeuren. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor succulenten!", aldus Demi. 🌱✨#ROOTLESS #rootlesssucculent #AloeDemi #trulysucculent🌵 #MarktVerandering #BewusteConsument #SucculentKansen ...

Kom meer te weten over ROOTLESS. Laat je inspireren en ontdek de kleurige wereld van ROOTLESS!🚀🌈 #ROOTLESS #BloemenInspo #KleurrijkLeven #AloeDemi #TrendyBloemen ...

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met onze betonnen plateau`s met daarop een waxinelichthouder en bijpassende plant in pot. 🏡✨ Creëer sfeer en breng de natuur naar binnen! 🌿🕯️ #truly #trulysucculent🌵 #aloedemi #HomeDecor #BetonnenPlateau #Gezelligheid #GroeneTouch #InterieurInspo ...