NGratis bezorgen vanaf 50,-
NBinnen 4/5 dagen werkdagen genieten
NSpecialist in vetplant
NLeveren vers van de kweker

Ons verhaal

Ons verhaal

Cool Conscious Creative

Gewoon durven. Doen. Aanpakken. Noem het typisch Nederlands, noem het eigenwijs. Aloe Demi® is hét merk voor unieke plant woonaccessoires. Altijd on trend en vernieuwend, maar wel met een eigen herkenbare stijl. De collectie wordt ontwikkeld door ons Cool, Conscious en Creative team. Het is een jong bedrijf, opgericht door Demi Ammerlaan. Creatief met prachtige succulenten; zo ontstaan de concepten van Aloe Demi®.

Met onze ontwerpen spelen we in op de veranderende markt. De consument is bewuster dan ooit, heeft zijn eigen stijl en voorkeur. En dat biedt nieuwe kansen voor succulenten!”, aldus Demi.

Door direct van de kweker te leveren kan Aloe Demi® kwaliteit en versheid van haar planten garanderen.

Enjoy the journey & live rootless 

 B2B & webshop

Onze doelgroepen zijn Concept stores, de meubelbranche, Bloemdesigners, Tuincentra, Giftshops en Relatiegeschenken. Maar ook via een tussenschakel zoals exporteurs en retailers bereikt de collectie van Aloe Demi de juiste consument. Dit doen we met een creatieve blik op de toekomst. Onze planten komen direct uit de kwekerij én zijn duurzaam geteeld.

Zakelijke afnemers vinden ons aanbod op handelsplatform FloraXchange  & Floriday. Ook kan je de collectie van Aloe Demi® als bedrijf bestellen, stuur ons hiervoor een mail.

Onze producten zijn altijd voorzien van een label, sticker of etiket. De consument kan hierdoor het merk in de schappen herkennen.

 Consumentensite

ROOTLESS is nieuw in de markt! Vernieuwend en inspirerend. Dat kan vragen oproepen door de gehele keten heen én bij de consument.

Voor meer achtergrondinformatie, verzorgingstips, inspiratie en sfeer: Ga naar www.rootlesssucculent.nl .

 

Wist je dat?

Het bedrijf Aloe Demi® is vernoemd naar een kwekersrecht soort. De variant ‘Aloe rauhii demi’ heeft een bont bladpatroon in de kleuren groen en geel.

Ons levensmotto 

Familiebedrijf OVATA SuPure® succulents. Modern en geautomatiseerd glastuinbouwbedrijf, gespecialiseerd in het produceren van succulenten. OVATA is MPS+ en Planet Proof gecertificeerd.

ROOTLESS won de derde prijs bij de Glazen Tulp 2021. Een prijs voor de beste marktintroductie voor bloemen en planten.

Gebruik van hashtags op social media.

Laat je inspireren door #AloeDemi

Deel jouw aanwinsten! Gebruik #AloeDemi op Instagram of deel foto’s via de mail. Wie weet staat jouw interieur of ROOTLESS creatie hier binnenkort tussen! Doe je mee?

Het maakt niet uit hoe groot of klein ROOTLESS ook mag zijn, een vaas vol is echt geweldig (en gemakkelijk)! Het op-stok zetten kun je eenvoudig zelf doen. Wist je dat hier een blog over geschreven is? Ga naar 🖥️ aloedemi.nl. En dat is nu net zo leuk. Maak er een feestje van door gekleurde stokken te gebruiken. Denk aan rood, blauw, groen en geel. 🎊🎉

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi #droogbloemen #droogbloemenboeket #droogbloemenzijnhip #droogbloem
...

Maak je klaar voor het nieuwe seizoen met warme kleuren en elegante vormen. Met bordeauxrood en bruintinten zie je er dit najaar stijlvoller uit dan ooit tevoren.

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi
...

#Creatief met ROOTLESS

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi #boeket
...

What do you think about this…. I love it💛 #ROOTLESS ...

Een modern boeket in een vaas kan een prachtige aanvulling zijn op een eigentijdse inrichting. Experimenteer met verschillende bloemsoorten en kleuren om de look te vinden die het beste past bij je persoonlijke stijl en de inrichting van je huis.

#ROOTLESS #AloeDemi #rootlesssucculent
...

🪞ROOTLESS
#rootless #aloedemi #rootlesssucculent
...

Het decoreren van je eettafel met ROOTLESS kan een prachtige en frisse uitstraling geven aan je eetruimte. Plaats ROOTLESS in het midden van de eettafel. Dit kan variëren van kleine en grote ROOTLESS.

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi #eettafel #rootlesstafel
...

Het gebruik van ROOTLESS in de tafelaankleding kan een prachtige en unieke touch geven aan een evenement of bijzondere gelegenheid.
Plaats kleine ROOTLESS soorten in kleine glazen vaasjes en zet ze verspreid over de tafel. Dit kan een speels en charmant accent toevoegen aan de tafelaankleding.

#rootless #AloeDemi
...

decoreer en creëer met ROOTLESS🌸💓🎀

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi
...

🌸🌸 #Rootless #aloedemi #trulysucculent🌵 ...