NGratis bezorgen vanaf 50,-
NBinnen 4/5 dagen werkdagen genieten
NSpecialist in vetplant
NLeveren vers van de kweker

Ons verhaal

Ons verhaal

Cool, Conscious Creative

Gewoon durven. Doen. Aanpakken. Noem het typisch Nederlands, noem het eigenwijs. Aloe Demi® is hét merk voor unieke plant woonaccessoires. Altijd on trend en vernieuwend, maar wel met een eigen herkenbare stijl. De collectie wordt ontwikkeld door ons Cool, Conscious en Creative team. Het is een jong bedrijf, opgericht door Demi Ammerlaan. Creatief met prachtige succulenten; zo ontstaan de concepten van Aloe Demi®.

Met onze ontwerpen spelen we in op de veranderende markt. De consument is bewuster dan ooit, heeft zijn eigen stijl en voorkeur. En dat biedt nieuwe kansen voor succulenten!”, aldus Demi.

Door direct van de kweker te leveren kan Aloe Demi® kwaliteit en versheid van haar planten garanderen. 

Enjoy the journey & live rootless 

 B2B & webshop

Onze doelgroepen zijn Concept stores, de meubelbranche, Bloemdesigners, Tuincentra, Giftshops en Relatiegeschenken. Maar ook via een tussenschakel zoals exporteurs en retailers bereikt de collectie van Aloe Demi de juiste consument. Dit doen we met een creatieve blik op de toekomst. Onze planten komen direct uit de kwekerij én zijn duurzaam geteeld.

Zakelijke afnemers vinden ons aanbod op handelsplatform FloraXchange  & Floriday. Ook kan je de collectie van Aloe Demi® als bedrijf bestellen, stuur ons hiervoor een mail.

Onze producten zijn altijd voorzien van een label, sticker of etiket. De consument kan hierdoor het merk in de schappen herkennen.

 Consumentensite

ROOTLESS is nieuw in de markt! Vernieuwend en inspirerend. Dat kan vragen oproepen door de gehele keten heen én bij de consument.

Voor meer achtergrond informatie, verzorgingstips, inspiratie en sfeer: Ga naar www.rootlesssucculent.nl .

 

Wist je dat?

Het bedrijf Aloe Demi® is vernoemd naar een kwekersrecht soort. De variant ‘Aloe rauhii demi’ heeft een bont bladpatroon in de kleuren groen en geel.

Ons levensmotto 

Familiebedrijf OVATA SuPure® succulents. Modern en geautomatiseerd glastuinbouwbedrijf, gespecialiseerd in het produceren van succulenten. OVATA is MPS+ en Planet Proof gecertificeerd.

ROOTLESS won de derde prijs bij de Glazen Tulp 2021. Een prijs voor de beste marktintroductie voor bloemen en planten.

Gebruik van hashtags op social media.

Laat je inspireren door #AloeDemi

Deel jouw aanwinsten! Gebruik #AloeDemi op Instagram of deel jouw foto via de mail. Wie weet staat jouw interieur of ROOTLESS creatie hier dan binnenkort tussen! Doe je mee?

Neem alle kleuren van de regenboog (okergeel, fel blauw, zacht oranje, framboosroze, kerstrood en fel groen) en gooi dat in de mix. Et voilá, de vrolijke, gekke kerstsfeer is daar!

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi #muurdecoratie #flowerwall #wallsucculents #echeveriamoonpearl #echeveriaskypearl
@ozplanten #ozplanten #passionwithplants
...

Futuristisch, flexibel en fun; dat is waar het om draait bij de kersttrend van 2022! Laat je creativiteit de vrije loop en creëer jouw ultieme x-mas fantasiewereld.

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi #echevierialilacina #echeveriapulidonis #protectedbyovata
...

Op zoek naar stijlvolle ornamenten zwart voor in jouw interieur?
Wat dacht je van deze stoere, maar elegante zwarte ROOTLESS designs op jouw sidetable, vensterbank of kast!
Dit zijn pas echte eyecatchers in huis.

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi #zwartinterieur #zwartinterior #metalinterior
...

Wanddecoratie is hot. We hangen onze muren vol met mooie collages van verschillende accessoires. Deze zwart metalen wandhanger met ROOTLESS is leverbaar. ROOTLESS zweeft als het ware in de ronde metalen ring.

#rootlesssucculent #rootless #vetplant #aloedemi #plantsofinstagram #planteninhuis #plantarrangement #kamerplanten #succulent #succulents #succulentlove #echeveria #echeveriagreenpearl #echeverialilacina
...

Hoe leuk is deze kerstster met ROOTLESS? Je hoeft er niet veel voor te doen, gewoon neerzetten op tafel. ⭐️⭐️

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi #echevieriaspoonpearl #protectedbyovata
...

Hoe groot of klein ROOTLESS ook mag zijn, een vaas vol is echt geweldig (en gemakkelijk)! Het op-stok zetten kan je gemakkelijk zelf. Wist je dat er een blog over geschreven is? Ga naar 🖥️ aloedemi.nl. En dat is juist zo leuk. Maak er een feestje van door gekleurde stokken te gebruiken. Denk aan rood, blauw, groen en geel. 🎊🎉

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi #droogbloemen #droogbloemenboeket #droogbloemenzijnhip #droogbloem
...

Neem alle kleuren van de regenboog (goud, fel blauw, zacht oranje, framboosroze, kerstrood en fel groen) en gooien dat in de mix. Et voilá, de vrolijke, gekke kerstsfeer is daar!

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi #muurdecoratie #flowerwall #wallsucculents #echeveriamoonpearl #echeveriaskypearl
@ozplanten #ozplanten #passionwithplants
...

Inspiratie voor op de muur!
Een leuke manier om je muur van wat aankleding te voorzien. Doordat dit ROOTLESS arrangement open is, blijft de muur zichtbaar. En dat is vooral leuk als je kiest voor een gaaf behang of felle verfkleur.

#rootlesssucculent #rootless #vetplant #aloedemi #plantsofinstagram #planteninhuis #plantarrangement #kamerplanten #succulent #succulents #succulentlove #echeveria #echeveriagreenpearl #echeverialilacina
...

Deze bloemendecoraties langs de paden zijn echt een feestje voor het oog!

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi #bloemen #trouwbloemen #arendcactus @arendcactus #bredefleur #meerflowers @meerflowers
...

Bloemen zorgen altijd voor nét wat meer gezelligheid en sfeer. Daarom zijn bloemen op een bruiloft een essentiële toevoeging. Hoe meer, hoe beter! En dat was zeker het geval bij deze bruiloft =)

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi #bloemen #trouwbloemen #arendcactus @arendcactus #bredefleur #meerflowers @meerflowers
...