Ons verhaal

Ons verhaal

Cool Conscious Creative

Gewoon durven. Doen. Aanpakken. Noem het typisch Nederlands, noem het eigenwijs. Aloe Demi® is eerlijk en recht voor z’n raap. What you see is what you get. En dat maakt hét merk met plant woonaccessoires uniek. Altijd on trend en vernieuwend, maar wel met een eigen herkenbare stijl. De collectie wordt ontwikkeld door ons Cool, Conscious en Creative team. Het is een jong bedrijf, opgericht door Demi Ammerlaan.

Met onze ontwerpen spelen we in op de veranderende markt. De consument is bewuster dan ooit, heeft zijn eigen stijl en voorkeur. En dat biedt nieuwe kansen voor succulenten!”, aldus Demi.

Door direct van de kwekerij te leveren kan Aloe Demi® kwaliteit en versheid van haar planten garanderen.

Enjoy the journey & live rootless 

 

Floriday

 

Floriday is de plek waar jij als klant ons aanbod kunt vinden. In de online catalogus vind je het totaalassortiment van onze merken en verrassen we je regelmatig met passend keramiek. Onze producten zijn altijd voorzien van een label, sticker of etiket. De consument kan hierdoor het merk in de schappen herkennen.

Om de catalogus te kunnen bekijken is het van belang dat je een account hebt bij Floriday.

 

 B2B & webshop

 

Onze doelgroepen zijn Concept stores, de meubelbranche, Bloemdesigners, Tuincentra, Giftshops en Relatiegeschenken. Maar ook via een tussenschakel zoals exporteurs en retailers bereikt de collectie van Aloe Demi de juiste consument. Dit doen we met een creatieve blik op de toekomst. Onze planten komen direct uit de kwekerij én zijn duurzaam geteeld.

 

Consumentensite

 

ROOTLESS is nieuw in de markt! Vernieuwend en inspirerend. Dat kan vragen oproepen door de gehele keten heen én bij de consument.

Voor meer achtergrondinformatie, verzorgingstips, inspiratie en sfeer: Ga naar www.rootlesssucculent.nl .

 

Wist je dat?

Het bedrijf Aloe Demi® is vernoemd naar een kwekersrecht soort. De variant ‘Aloe rauhii demi’ heeft een bont bladpatroon in de kleuren groen en geel.

Ons levensmotto 

Familiebedrijf OVATA SuPure® succulents. Modern en geautomatiseerd glastuinbouwbedrijf, gespecialiseerd in het produceren van succulenten. OVATA is MPS+ en Planet Proof gecertificeerd.

ROOTLESS won de derde prijs bij de Glazen Tulp 2021. Een prijs voor de beste marktintroductie voor bloemen en planten.

Gebruik van hashtags op social media.

Promotioneel materiaal, zoals posters en displays, vervullen een cruciale rol bij het bevorderen van verkoop, het verstrekken van informatie en het ondersteunen van marketinginspanningen. Het stelt je in staat om onze prachtige ROOTLESS letterlijk in de spotlights te zetten. We zijn in staat om promotioneel materiaal op maat te ontwikkelen, inclusief een specifiek sfeervol ontwerp en het logo van de klant.

Laat je inspireren door #AloeDemi

Deel jouw aanwinsten! Gebruik #AloeDemi op Instagram of deel foto’s via de mail. En wie weet zie jij jouw foto binnenkort terug op onze samengestelde Insta feed. Aloe Demi loves to see you satisfied!

Een uniek trouwboeket met ROOTLESS stekjes! Kan jij ze vinden? 👀
Deze kleine ROOTLESS stekjes voegen niet alleen een vleugje groen toe, maar symboliseren ook groei en nieuw begin - perfect voor een huwelijksceremonie!

#ROOTLESS #Rootlessucculent #AloeDemi#Trouwboeket #RootlessStekjes #BruiloftInspiratie #GroenInHuis #DuurzaamTrouwen #UniekeDecoratie #EcoFriendlyWedding
...

🚅Aloe Demi assortiment uit de kwekerij; het komt vers én direct via de succulent-trein naar jullie toe!💛
#aloedemi #rootless #trulysucculent🌵
...

Nieuwe inspiratie voor je interieur! ✨🌿
Want waarom niet eens iets nieuws proberen? ROOTLESS in diverse maten, vormen en hoogtes in een vaas. Het resultaat is een unieke en moderne blikvanger die elke ruimte tot leven brengt.

#Rootless #Rootlesssucculent #AloeDemi #InterieurInspiratie #Echeveria #Bloemstukken #DIYDecor #GroenInHuis #CreatiefMetBloemen #InterieurTrends
...

Zwarte ijzeren decoratiering. Deze stoere metalen ring staat stevig op een standaard. ROOTLESS rust op het plateau en lijkt bijna te zweven.

#ROOTLESS #AloeDemi #rootlesssucculent #InterieurDesign #Industrieel #Decoratie #ROOTLESS
...

Naast meubels kan wanddecoratie met passende woonaccessoires natuurlijk niet ontbreken. In elke ruimte binnen huis kun je een wand voorzien met deze eye catcher🧡✨💥

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi
...

Dit unieke groene schilderij, bedekt met mos én ROOTLESS, is een lust voor het oog.

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi
...

Deze pot van beton is een grappig decoratie-item, omdat het een schuine opening heeft.

#TRULY #trulysucculent🌵 #AloeDemi
...

ROOTLESS winkelpresentatie
#rootless #rootlesssucculent #aloedemi
...

Aloe Demi recyclet de potgrond en plastic potten én gebruikt alleen de sierwaarde voor onze ROOTLESS arrangementen.

Dat betekent dat we niet alleen zorgen voor hergebruik van materialen, maar ook creatief omgaan met de natuurlijke schoonheid van onze producten! 🌿💫

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi ##recyclen #RootlessArrangementen
...

Dit ROOTLESS artikel heeft echt een speciale betekenis voor ons! Het is een van de eerste items waarmee we 3,5 jaar geleden zijn begonnen, en het blijft een absolute topper.

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi #Echeverialilacina #lilacina
...