WOW

WOW

WOW, that’s cool!

WOW by Aloe Demi® assortiment evolueert met de seizoenen en het ritme van de feesten mee. De creaties van WOW by Aloe Demi® passen zich aan de tijdsgeest aan en bieden tal van esthetische voorstellen. Zowel TRULY als ROOTLESS kan een onderdeel zijn van het totale WOW assortiment in uw winkel.

Want bij Aloe Demi® denken we in concepten die de consument verrast. Dus als de klant ‘WOW’ zegt nadat ze het concept voor het eerst gezien hebben.

Decoratief
De toegevoegde waarde is er in grote verscheidenheid van maten, kleuren, texturen en materialen. Een decoratief dienblad is ideaal om het WOW assortiment op te plaatsen en een mooie eyecather in huis neer te zetten.

 

ROOTLESS meubel

 

Promotioneel materiaal, zoals posters en displays, vervullen een cruciale rol bij het bevorderen van verkoop, het verstrekken van informatie en het ondersteunen van marketinginspanningen. Het stelt je in staat om onze prachtige ROOTLESS letterlijk in de spotlights te zetten. We zijn in staat om promotioneel materiaal op maat te ontwikkelen, inclusief een specifiek sfeervol ontwerp en het logo van de klant.

Benieuwd waar je ons kan vinden? Stuur een bericht. 

WOW, that’s cool!

Meer weten over?