TRULY

TRULY

Luxe interieur essentials
TRULY by Aloe Demi® vetplant arrangementen bestaan uit elegante, simple chic designs en geven de perfecte finishing touch. De plantkwaliteit in combinatie met materiaalkeuze zorgen voor een tijdloze luxe. Uiteraard volgt ons stylingteam alle nieuwste trends op de voet en verwerkt deze in onze moderne vetplant concepten.

Ook creatieve thema’s
Concepten waar je een glimlach van op je gezicht krijgt. Net even anders, maar commercieel. Een creatief TRULY by Aloe Demi® concept is er in alle maten en vormen én komt pas echt tot leven met een succulent. Denk aan de thema’s Valentijn, Pasen, en Kerst.

Waar komt de naam TRULY vandaan?
TRULY betekent ‘waarheid’; waarheid betekent ‘echt’ en echt betekent puur. ‘Pure’ van ‘SuPure®’: het merk van OVATA. De succulenten komen direct uit de kwekerij én zijn duurzaam geteeld.

 

Life is so much brighter when we focus on what TRULY matters

#AloeDemi

Deel jouw aanwinsten! Gebruik #AloeDemi op Instagram of deel foto’s via de mail. En wie weet zie jij jouw foto binnenkort terug op onze samengestelde Insta feed. Aloe Demi loves to see you satisfied!

Een uniek trouwboeket met ROOTLESS stekjes! Kan jij ze vinden? 👀
Deze kleine ROOTLESS stekjes voegen niet alleen een vleugje groen toe, maar symboliseren ook groei en nieuw begin - perfect voor een huwelijksceremonie!

#ROOTLESS #Rootlessucculent #AloeDemi#Trouwboeket #RootlessStekjes #BruiloftInspiratie #GroenInHuis #DuurzaamTrouwen #UniekeDecoratie #EcoFriendlyWedding
...

🚅Aloe Demi assortiment uit de kwekerij; het komt vers én direct via de succulent-trein naar jullie toe!💛
#aloedemi #rootless #trulysucculent🌵
...

Nieuwe inspiratie voor je interieur! ✨🌿
Want waarom niet eens iets nieuws proberen? ROOTLESS in diverse maten, vormen en hoogtes in een vaas. Het resultaat is een unieke en moderne blikvanger die elke ruimte tot leven brengt.

#Rootless #Rootlesssucculent #AloeDemi #InterieurInspiratie #Echeveria #Bloemstukken #DIYDecor #GroenInHuis #CreatiefMetBloemen #InterieurTrends
...

Zwarte ijzeren decoratiering. Deze stoere metalen ring staat stevig op een standaard. ROOTLESS rust op het plateau en lijkt bijna te zweven.

#ROOTLESS #AloeDemi #rootlesssucculent #InterieurDesign #Industrieel #Decoratie #ROOTLESS
...

Naast meubels kan wanddecoratie met passende woonaccessoires natuurlijk niet ontbreken. In elke ruimte binnen huis kun je een wand voorzien met deze eye catcher🧡✨💥

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi
...

Dit unieke groene schilderij, bedekt met mos én ROOTLESS, is een lust voor het oog.

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi
...

Deze pot van beton is een grappig decoratie-item, omdat het een schuine opening heeft.

#TRULY #trulysucculent🌵 #AloeDemi
...

ROOTLESS winkelpresentatie
#rootless #rootlesssucculent #aloedemi
...

Aloe Demi recyclet de potgrond en plastic potten én gebruikt alleen de sierwaarde voor onze ROOTLESS arrangementen.

Dat betekent dat we niet alleen zorgen voor hergebruik van materialen, maar ook creatief omgaan met de natuurlijke schoonheid van onze producten! 🌿💫

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi ##recyclen #RootlessArrangementen
...

Dit ROOTLESS artikel heeft echt een speciale betekenis voor ons! Het is een van de eerste items waarmee we 3,5 jaar geleden zijn begonnen, en het blijft een absolute topper.

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi #Echeverialilacina #lilacina
...

Meer weten over?