NGratis bezorgen vanaf 50,-
NBinnen 4/5 dagen werkdagen genieten
NSpecialist in vetplant
NLeveren vers van de kweker

TRULY

TRULY

Luxe interieur essentials
TRULY by Aloe Demi® vetplant arrangementen bestaan uit elegante, simple chic designs en geven de perfecte finishing touch. De plantkwaliteit in combinatie met materiaalkeuze zorgen voor een tijdloze luxe. Uiteraard volgt ons stylingteam alle nieuwste trends op de voet en verwerkt deze in onze moderne vetplant concepten.

Ook creatieve thema’s
Concepten waar je een glimlach van op je gezicht krijgt. Net even anders, maar commercieel. Een creatief TRULY by Aloe Demi® concept is er in alle maten en vormen én komt pas echt tot leven met een succulent. Denk aan de thema’s Valentijn, Pasen, en Kerst.

Waar komt de naam TRULY vandaan?
TRULY betekent ‘waarheid’; waarheid betekent ‘echt’ en echt betekent puur. ‘Pure’ van ‘SuPure®’: het merk van OVATA. De succulenten komen direct uit de kwekerij én zijn duurzaam geteeld.

 

Life is so much brighter when we focus on what TRULY matters

#AloeDemi

Deel jouw aanwinsten! Gebruik #AloeDemi op Instagram of deel foto’s via de mail. En wie weet zie jij jouw foto binnenkort terug op onze samengestelde Insta feed. Aloe Demi loves to see you satisfied!

Close-up van onze love box!

#rootless #AloeDemi
...

🌿💕 Happy Valentijnsdag! 💕🌿 Op zoek naar een uniek en betekenisvol cadeau voor je geliefde? Vergeet de traditionele dozen chocolaatjes; Verras dit jaar een je liefde met deze love box met ROOTLESS! 🎁🎁

#aloedemi #rootless #valentijn
...

🌿💖 Geen wortels nodig als je omringd bent door liefde! #rootless 💖🌿

#aloedemi #valentijn
...

Fri-Yay With ROOTLESS 💐🪴

#rootless #aloedemi
...

Het betonnen plateau brengt een warme ambiance in elke keuken, woonkamer of op elke (tuin)tafel. In combinatie met een vetplant vormt het een prachtige eyecatcher. Wanneer het waxinelichtje brandt, draagt het bij aan een gezellige sfeer in huis of in de tuin.

#trulysucculent🌵 #aloeDemi #SfeervolInterieur #BetonnenBlikvanger #GezelligheidThuis #WaxinelichtjesDecor #TuinAmbiance
...

De TRULY meles pot is een nieuw artikel bij ons assortiment. Voor als het eens wat robuuster/minder traditioneel mag zijn. De binnenkant van de pot is gecoat, waardoor hij waterdicht is. De plant heeft voldoende ruimte om goed te groeien.

#trulysucculent🌵 #aloedemi #crassula #truly #aloe
...

Natuurlijke kleurschakeringen! Het ROOTLESS arrangement is een viering van natuurlijke pracht. 🎉🪴

#rootless #rootlesssucculent #AloeDemi #SucculentLovers
...

"Onze ontwerpen zijn afgestemd op de evoluerende markt. De consument is nu meer dan ooit bewust van zijn eigen stijl en voorkeuren. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor succulenten!", aldus Demi. 🌱✨#ROOTLESS #rootlesssucculent #AloeDemi #trulysucculent🌵 #MarktVerandering #BewusteConsument #SucculentKansen ...

Kom meer te weten over ROOTLESS. Laat je inspireren en ontdek de kleurige wereld van ROOTLESS!🚀🌈 #ROOTLESS #BloemenInspo #KleurrijkLeven #AloeDemi #TrendyBloemen ...

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met onze betonnen plateau`s met daarop een waxinelichthouder en bijpassende plant in pot. 🏡✨ Creëer sfeer en breng de natuur naar binnen! 🌿🕯️ #truly #trulysucculent🌵 #aloedemi #HomeDecor #BetonnenPlateau #Gezelligheid #GroeneTouch #InterieurInspo ...

Meer weten over?