NGratis bezorgen vanaf 50,-
NBinnen 4/5 dagen werkdagen genieten
NSpecialist in vetplant
NLeveren vers van de kweker

TRULY

TRULY

Luxe interieur essentials
TRULY by Aloe Demi® vetplant arrangementen bestaan uit elegante, simple chic designs en geven de perfecte finishing touch. De plantkwaliteit in combinatie met materiaalkeuze zorgen voor een tijdloze luxe. Uiteraard volgt ons stylingteam alle nieuwste trends op de voet en verwerkt deze in onze moderne vetplant concepten.

Ook creatieve thema’s
Concepten waar je een glimlach van op je gezicht krijgt. Net even anders, maar commercieel. Een creatief TRULY by Aloe Demi® concept is er in alle maten en vormen én komt pas echt tot leven met een succulent. Denk aan de thema’s Valentijn, Pasen, en Kerst.

Waar komt de naam TRULY vandaan?
TRULY betekent ‘waarheid’; waarheid betekent ‘echt’ en echt betekent puur. ‘Pure’ van ‘SuPure®’: het merk van OVATA. De succulenten komen direct uit de kwekerij én zijn duurzaam geteeld.

 

Life is so much brighter when we focus on what TRULY matters

Laat je inspireren door #AloeDemi

Deel jouw aanwinsten! Gebruik #AloeDemi op Instagram of deel foto’s via de mail. Wie weet staat jouw interieur of ROOTLESS creatie hier binnenkort tussen! Doe je mee?

Het maakt niet uit hoe groot of klein ROOTLESS ook mag zijn, een vaas vol is echt geweldig (en gemakkelijk)! Het op-stok zetten kun je eenvoudig zelf doen. Wist je dat hier een blog over geschreven is? Ga naar 🖥️ aloedemi.nl. En dat is nu net zo leuk. Maak er een feestje van door gekleurde stokken te gebruiken. Denk aan rood, blauw, groen en geel. 🎊🎉

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi #droogbloemen #droogbloemenboeket #droogbloemenzijnhip #droogbloem
...

Maak je klaar voor het nieuwe seizoen met warme kleuren en elegante vormen. Met bordeauxrood en bruintinten zie je er dit najaar stijlvoller uit dan ooit tevoren.

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi
...

#Creatief met ROOTLESS

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi #boeket
...

What do you think about this…. I love it💛 #ROOTLESS ...

Een modern boeket in een vaas kan een prachtige aanvulling zijn op een eigentijdse inrichting. Experimenteer met verschillende bloemsoorten en kleuren om de look te vinden die het beste past bij je persoonlijke stijl en de inrichting van je huis.

#ROOTLESS #AloeDemi #rootlesssucculent
...

🪞ROOTLESS
#rootless #aloedemi #rootlesssucculent
...

Het decoreren van je eettafel met ROOTLESS kan een prachtige en frisse uitstraling geven aan je eetruimte. Plaats ROOTLESS in het midden van de eettafel. Dit kan variëren van kleine en grote ROOTLESS.

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi #eettafel #rootlesstafel
...

Het gebruik van ROOTLESS in de tafelaankleding kan een prachtige en unieke touch geven aan een evenement of bijzondere gelegenheid.
Plaats kleine ROOTLESS soorten in kleine glazen vaasjes en zet ze verspreid over de tafel. Dit kan een speels en charmant accent toevoegen aan de tafelaankleding.

#rootless #AloeDemi
...

decoreer en creëer met ROOTLESS🌸💓🎀

#rootless #rootlesssucculent #aloedemi
...

🌸🌸 #Rootless #aloedemi #trulysucculent🌵 ...

Meer weten over?