Bloemen: Wie houdt er niet van?

Bloemen zorgen altijd voor nét wat meer gezelligheid en sfeer. Daarom zijn bloemen op een bruiloft een essentiële toevoeging. Hoe meer, hoe beter! En dat was zeker het geval bij deze bruiloft =)

Bloemen geven kleur

Bloemen zijn een relatief makkelijke manier om heel snel, heel veel kleur te krijgen op je bruiloft. Wanneer je een bepaald thema uitgedacht hebt, kan het heel goed werken als ondersteuning van dat thema. In dit geval waren het vooral pasteltinten en kwamen de Lelies van Bredefleur, cactussen van Arendcactus en onze ROOTLESS goed naar voren.

Deze bloemendecoraties langs de paden zijn echt een feestje voor het oog!

Love

Met ROOTLESS kun je echt alle kanten op; zo zijn ze ook verwerkt in de letter ‘L’. De ‘L’ van Love, maar ook de ‘L’ van de namen van het bruidspaar. Toeval bestaat niet.
Er zijn diverse maten en soorten van ROOTLESS gebruikt; denk aan een Echeveria agavoides (licht groen), Echeveria triller pearl (wit), Echeveria moon pearl (wit), Echeveria sky pearl (grijs, groen).

Tafeldecoratie
Elke tafel straalt het thema van de bruiloft uit!

In het boeket verwerkt

Credits: MEER flowers

Ontwerpen, dat vinden we het leukst!

Ontwerpen, dat vinden we het leukst!

Inspireren. Dat is wat we doen, sinds de start van Aloe Demi. We leggen een sterke focus op design. Want ontwerpen is echt een vak waar creativiteit en passie samenkomen.

Aloe Demi’s recepten

Aloe Demi’s recepten

Met deze inspiratiefoto’s kun je ook zelf aan de slag! Het ‘recept’ is simpel en je kunt er alle kanten mee op. Of je nu groene vingers hebt of gewoon een groen liefhebber bent! Met onze ROOTLESS kun je gemakkelijk en snel aan de slag. Hier zijn een paar suggesties om...

Roze; meer dan alleen een kleur

Roze; meer dan alleen een kleur

Wij zijn vooral dol op de kleur roze. En niet alleen omdat het zo goed past bij de welbekende thema’s Valentijn, Moederdag, Grootmoederdag én Vrouwendag.