NGratis bezorgen vanaf 50,-
NBinnen 4/5 dagen werkdagen genieten
NSpecialist in vetplant
NLeveren vers van de kweker

Een huis vol vakantieherinneringen

Hebben jullie ook een fijne vakantie gehad? Een beetje heimwee naar het vakantieadres. De geuren, de kleuren… Het huis aankleden met accessoires waarmee je iedere keer weer wordt herinnerd aan die mooie vakantie helpt.

 

Geluk onder de sterren
Als je op een heldere avond naar boven kijkt, zijn er natuurlijk een tal van sterren te zien. Deze ROOTLESS met een betonnen ondergrond in de vorm van een ster doet je denken aan dat moment.

Beach vibe
ROOTLESS met zand en schelpen. En dat ook nog helemaal zelf klaarmaken. Breng jouw interieur in de beach-vibe. Vul de zachtroze schaal met zand en schelpen, en geniet van dit vrolijke geheel. Wellicht wel met zand en schelpen die je zelf meegenomen heb van vakantie. Handig: de Echeveria plant hoef je nooit te verzorgen!

Vakantie eten
Eten op vakantie is de lekkerste en leukste herinnering! Want leuk hoor, de Big Five in het Krugerpark, maar ik denk terug aan het braaien of het visrestaurant in Camps Bay. Mooi gedekte tafels, lekker eten met vrienden en familie. Ieder restaurant of feestelijke gelegenheid zijn eigen aankleding. En wat denk je van deze trouwlocatie met ROOTLESS.