NGratis bezorgen vanaf 50,-
NBinnen 4/5 dagen werkdagen genieten
NSpecialist in vetplant
NLeveren vers van de kweker

Kids Kerst Cadeau

Speciaal voor de feestdagen de one and only Kids Kerst Cadeau: waanzinnige, kleurrijke Kerstartikelen voor de kids.

Kerstmis is niet alleen een tijd van perfectie en elegantie; het draait ook om plezier en lachen. Zorgen de giftboxen met TRULY vetplant voor een glimlach op je gezicht? Dat is mooi, want wij vinden het echt waanzinnig. Er zijn twee soorten TRULY arrangement giftboxen. De Mug&Bear en Mug&Sock, elk met een mok en een TRULY vetplant.

Mug&Sock
Wie wordt er nu niet vrolijk van grappige kerstsokken met een kerstman aan hun voeten? De sokken zijn beschikbaar in één kindermaat en worden gepresenteerd in een giftbox met een venster, waardoor je de sok en de bijbehorende Kerstmok kunt bewonderen.

Mug&Bear
Deze giftbox heeft de vorm van een busje met stuur en spiegels. Een sleutelhanger in de vorm van een schattige witte kerstbeer kijkt uit het venster. De beer, gemaakt van pluche, draagt een rode kerstmuts en een groen strikje om zijn nek. Ook kan je jouw kerstboom perfect versieren met deze leuke kerstknuffel.

Al met al zijn de Kids Kerst Cadeau originele kerstcadeauverpakkingen met een plantenbonus. Ze maken het geven en ontvangen van cadeautjes nog leuker. De Kids Kerst Cadeau zijn niet alleen leuk en origineel, maar ook een prachtige toevoeging aan de feestvreugde.

Ontwerpen, dat vinden we het leukst!

Ontwerpen, dat vinden we het leukst!

Inspireren. Dat is wat we doen, sinds de start van Aloe Demi. We leggen een sterke focus op design. Want ontwerpen is echt een vak waar creativiteit en passie samenkomen.

Aloe Demi’s recepten

Aloe Demi’s recepten

Met deze inspiratiefoto’s kun je ook zelf aan de slag! Het ‘recept’ is simpel en je kunt er alle kanten mee op. Of je nu groene vingers hebt of gewoon een groen liefhebber bent! Met onze ROOTLESS kun je gemakkelijk en snel aan de slag. Hier zijn een paar suggesties om...

Roze; meer dan alleen een kleur

Roze; meer dan alleen een kleur

Wij zijn vooral dol op de kleur roze. En niet alleen omdat het zo goed past bij de welbekende thema’s Valentijn, Moederdag, Grootmoederdag én Vrouwendag.