NGratis bezorgen vanaf 50,-
NBinnen 4/5 dagen werkdagen genieten
NSpecialist in vetplant
NLeveren vers van de kweker

Luxe, strak en functioneel

Zo herken je een modern interieur. De ruimte is vaak licht en open, met veel aandacht voor functionele elementen. Strakke lijnen en eenvoudige vormen voeren de boventoon, waarbij overbodige versieringen worden vermeden.

De kleurenpaletten in een modern interieur zijn doorgaans neutraal, met een nadruk op wit, zwart, grijs en aardetinten. Planten en bloemen kunnen worden toegevoegd als accentkleuren om een gevoel van harmonie te behouden.

Nieuw in het assortiment

De TRULY meles pot is een nieuw artikel bij ons assortiment. Voor als het eens wat robuuster/minder traditioneel mag zijn. De binnenkant van de pot is gecoat, waardoor hij waterdicht is. De plant heeft voldoende ruimte om goed te groeien.”

De ROOTLESS koala bowl is bekend vanaf het begin. We kregen veel vragen over een zusje en zo is de variant ‘Koala mini’ ontstaan. Het formaat is kleiner, maar ze kunnen goed met elkaar gecombineerd worden in het moderne interieur. Een ROOTLESS heeft geen water nodig en wordt om die reden gezien als een échte (groene) accessoire in huis.”

Kortom, een modern interieur is een stijlvolle en doordachte omgeving waar functionaliteit en accentkleuren hand in hand gaan met bloemen en planten. Het creëert een gevoel van ruimte en rust, zonder concessies te doen aan luxe en comfort.”