Luxe, strak en functioneel

Zo herken je een modern interieur. De ruimte is vaak licht en open, met veel aandacht voor functionele elementen. Strakke lijnen en eenvoudige vormen voeren de boventoon, waarbij overbodige versieringen worden vermeden.

De kleurenpaletten in een modern interieur zijn doorgaans neutraal, met een nadruk op wit, zwart, grijs en aardetinten. Planten en bloemen kunnen worden toegevoegd als accentkleuren om een gevoel van harmonie te behouden.

Nieuw in het assortiment

De TRULY meles pot is een nieuw artikel bij ons assortiment. Voor als het eens wat robuuster/minder traditioneel mag zijn. De binnenkant van de pot is gecoat, waardoor hij waterdicht is. De plant heeft voldoende ruimte om goed te groeien.”

De ROOTLESS koala bowl is bekend vanaf het begin. We kregen veel vragen over een zusje en zo is de variant ‘Koala mini’ ontstaan. Het formaat is kleiner, maar ze kunnen goed met elkaar gecombineerd worden in het moderne interieur. Een ROOTLESS heeft geen water nodig en wordt om die reden gezien als een échte (groene) accessoire in huis.”

Kortom, een modern interieur is een stijlvolle en doordachte omgeving waar functionaliteit en accentkleuren hand in hand gaan met bloemen en planten. Het creëert een gevoel van ruimte en rust, zonder concessies te doen aan luxe en comfort.”

Ontwerpen, dat vinden we het leukst!

Ontwerpen, dat vinden we het leukst!

Inspireren. Dat is wat we doen, sinds de start van Aloe Demi. We leggen een sterke focus op design. Want ontwerpen is echt een vak waar creativiteit en passie samenkomen.

Aloe Demi’s recepten

Aloe Demi’s recepten

Met deze inspiratiefoto’s kun je ook zelf aan de slag! Het ‘recept’ is simpel en je kunt er alle kanten mee op. Of je nu groene vingers hebt of gewoon een groen liefhebber bent! Met onze ROOTLESS kun je gemakkelijk en snel aan de slag. Hier zijn een paar suggesties om...

Roze; meer dan alleen een kleur

Roze; meer dan alleen een kleur

Wij zijn vooral dol op de kleur roze. En niet alleen omdat het zo goed past bij de welbekende thema’s Valentijn, Moederdag, Grootmoederdag én Vrouwendag.