Ontwerpen, dat vinden we het leukst!

Inspireren. Dat is wat we doen, sinds de start van Aloe Demi. We leggen een sterke focus op design. Want ontwerpen is echt een vak waar creativiteit en passie samenkomen. Onze toegevoegde waarde, die het hart van ons merk vormen, worden met de grootste zorg ontwikkeld in diverse maten, vormen en kleuren. Het Aloe Demi assortiment omvat meer dan 300 hoogwaardige producten.

Dankzij onze bijzondere aandacht voor vernieuwing in materialen, design en duurzaamheid kunnen we elk seizoen uitpakken met decoratieve items die een uniek en tijdloos karakter hebben. Het vermogen om iets nieuws te creëren, iets dat anderen inspireert en impact heeft, is echt bijzonder.

We ontwerpen nieuwe producten, waarbij kwaliteit altijd voorop staat: deze moet uitmuntend zijn. Daarnaast streven we er ook naar om zo duurzaam mogelijk te zijn en onze ecologische voetafdruk maximaal te verkleinen. Bij het ROOTLESS concept gebruiken we alleen het rozet (bloem) van de succulent, waarbij zowel de plastic kweekpot als potgrond gerecycled worden.

Aloe Demi’s recepten

Aloe Demi’s recepten

Met deze inspiratiefoto’s kun je ook zelf aan de slag! Het ‘recept’ is simpel en je kunt er alle kanten mee op. Of je nu groene vingers hebt of gewoon een groen liefhebber bent! Met onze ROOTLESS kun je gemakkelijk en snel aan de slag. Hier zijn een paar suggesties om...

Roze; meer dan alleen een kleur

Roze; meer dan alleen een kleur

Wij zijn vooral dol op de kleur roze. En niet alleen omdat het zo goed past bij de welbekende thema’s Valentijn, Moederdag, Grootmoederdag én Vrouwendag.

DE 3 BELOFTES

DE 3 BELOFTES

Wij blijven altijd bezig om de drie beloftes waar te maken: Want Demi’s plantconcepten zijn cool, verrassend creatief en bewust van de natuur.