Plant, bloem, droogbloem… Wat is ROOTLESS eigenlijk?

Juist ja, ROOTLESS is het allemaal. Dat maakt ROOTLESS ook zo bijzonder, maar oh zo verwarrend.
Want waar horen we thuis? Letterlijk….

#rootless #rootlessliving
Heb je wel eens de hashtag #rootless of #rootlessliving op Instagram of Pinterest gezocht? Er komen geweldige beelden van wereldreizigers naar voren. ROOTLESS vertaald naar het Nederlands betekent letterlijk ‘wortelloos’, maar dat is niet de enige betekenis. ROOTLESS staat namelijk ook voor vrijheid, je zit nergens aan vast en je kunt je overal aarden. Het leven is een avontuur. Dat zijn ook de beelden die je voorbij ziet komen als je deze hashtags gebruikt.

De bijpassende slogan: ENJOY the journey and life ROOTLESS

 
Eigenschappen
De mogelijkheden met ROOTLESS zijn oneindig. Event decoratie, bloemwerk, tafeldecoratie, interieur aankleding. De eigenschappen van ROOTLESS sommen we voor je op:

  • Vorm: Het heeft de bladeren van een bloem.
  • Duur: Levensduur is tussen plant en bloem in.
  • Kleur: Net zo veel kleurrijke ROOTLESS soorten als bloemen.
  • Gemak: Het gemak van een droogbloem, ROOTLESS heeft alle verzorging opgeslagen in het blad.
  • Emotie: Dezelfde belevenis als bloemen.

Unieke bloem
Wij zien ROOTLESS als een bloem, met een houdbaarheid waar je blij van wordt. Best of both worlds. Maar met al de toegevoegde waarde, integreert ROOTLESS ook goed tussen de arrangementen. Dat komt omdat we voornamelijk met toegevoegde waarde verkopen. Dit kunnen ronde schalen zijn, maar ook metalen frames en in combinatie met kurk of glas.

Uitdaging
We dagen daarom iedereen uit om zijn/haar creativiteit op de proef te stellen: van een taartdecoratie, kerstkrans, trouwdecoratie tot boeket. Of gewoon de puurheid van de bloem op een dienblad. Hieronder alvast wat inspiratie.

 

Ontwerpen, dat vinden we het leukst!

Ontwerpen, dat vinden we het leukst!

Inspireren. Dat is wat we doen, sinds de start van Aloe Demi. We leggen een sterke focus op design. Want ontwerpen is echt een vak waar creativiteit en passie samenkomen.

Aloe Demi’s recepten

Aloe Demi’s recepten

Met deze inspiratiefoto’s kun je ook zelf aan de slag! Het ‘recept’ is simpel en je kunt er alle kanten mee op. Of je nu groene vingers hebt of gewoon een groen liefhebber bent! Met onze ROOTLESS kun je gemakkelijk en snel aan de slag. Hier zijn een paar suggesties om...

Roze; meer dan alleen een kleur

Roze; meer dan alleen een kleur

Wij zijn vooral dol op de kleur roze. En niet alleen omdat het zo goed past bij de welbekende thema’s Valentijn, Moederdag, Grootmoederdag én Vrouwendag.