Roze; meer dan alleen een kleur

Een huis is meer dan alleen muren en meubels; het is een plek waar herinneringen worden gemaakt en waar je jezelf kunt zijn. Wij zijn vooral dol op de kleur roze. En niet alleen omdat het zo goed past bij de welbekende thema’s Valentijn, Moederdag, Grootmoederdag én Vrouwendag.

Roze is een krachtig symbool met verschillende betekenissen en associaties, zowel historisch als in moderne contexten. Er zijn talloze manieren om de kleur roze in arrangementen te gebruiken, of het nu gaat om bloemstukken, interieurdecoratie, feestelijke setting of andere creatieve toepassingen. Hier zijn enkele ideeën vanuit het Aloe Demi assortiment:

Hoedendoos
Deze ronde doos is onmisbaar voor mode- en hoedenontwerpers, de zogenaamde hoedendoos geeft creatie meerwaarde. Het heeft een bloemenpatroon in roze tinten. Onze ROOTLESS vind je erin met lichtroze sisal.

Giftbox
Op zoek naar een uniek en betekenisvol cadeau voor je geliefde? Valentijn, Moederdag of gewoon een verjaardag. Vergeet de traditionele dozen chocolaatjes; Verras dit jaar een je liefde met deze love box met ROOTLESS!

Maar het kan ook op deze manieren met ROOTLESS.

Of je nu op zoek bent naar een subtiele toevoeging van roze of een levendig en opvallend statement wilt maken, er zijn veel manieren om deze kleur te gebruiken.

 

Ontwerpen, dat vinden we het leukst!

Ontwerpen, dat vinden we het leukst!

Inspireren. Dat is wat we doen, sinds de start van Aloe Demi. We leggen een sterke focus op design. Want ontwerpen is echt een vak waar creativiteit en passie samenkomen.

Aloe Demi’s recepten

Aloe Demi’s recepten

Met deze inspiratiefoto’s kun je ook zelf aan de slag! Het ‘recept’ is simpel en je kunt er alle kanten mee op. Of je nu groene vingers hebt of gewoon een groen liefhebber bent! Met onze ROOTLESS kun je gemakkelijk en snel aan de slag. Hier zijn een paar suggesties om...

DE 3 BELOFTES

DE 3 BELOFTES

Wij blijven altijd bezig om de drie beloftes waar te maken: Want Demi’s plantconcepten zijn cool, verrassend creatief en bewust van de natuur.