NGratis bezorgen vanaf 50,-
NBinnen 4/5 dagen werkdagen genieten
NSpecialist in vetplant
NLeveren vers van de kweker

TRULY succulent concepts

Ontdek onze ready-to-go interieur essentials. De TRULY collectie bestaat uit schitterende plant-pot combinaties. Succulenten zijn modern, hip, en zeker ook geschikt voor creatieve thema’s.

Luxe interieur essentials

Deze elegante, simple chic designs geven de perfecte finishing touch voor een hoogwaardig en luxe interieur. De plantkwaliteit in combinatie met materiaalkeuze zorgen voor een tijdloze luxe. Uiteraard volgt ons stylingteam alle nieuwste trends op de voet en verwerkt deze in onze moderne concepten.
Aloe Demi concept TRULY

Creatieve thema’s
Concepten waar je een glimlach van op je gezicht krijgt. Net even anders, maar commercieel. Een creatief TRULY concept is er in alle maten en vormen én komt pas echt tot leven met een succulent. Denk aan de thema’s Valentijn, Pasen, en Kerst.

Aloe Demi concept TRULY

Waar komt de naam TRULY vandaan?
TRULY betekent ‘waarheid’; waarheid betekent ‘echt’ en echt betekent puur. ‘Pure’ van ‘SuPure®’: het merk van OVATA. De succulenten komen direct uit de kwekerij én zijn duurzaam geteeld.

 

De concepten TRULY en ROOTLESS zijn voorzien van bijbehorende POS-materiaal. De doelgroep van Aloe Demi zijn concept stores, de meubelbranche, bloemdesigners, tuincentra en giftshops. Zakelijke afnemers vinden ons aanbod op handelsplatform FloraXchange & Floriday.